Relaties

De Pellegrinus Kliniek is verbonden met verschillende organisaties en instellingen op het gebied van medische zorg en (consumenten)voorlichting. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste relaties.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
De Pellegrinus Kliniek heeft een vestigingsvergunning van het Ministerie van VWS.

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)
De Pellegrinus Kliniek is aangesloten bij de brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken in Nederland. ZKN wil de kwaliteit van de medische behandelingen door zelfstandige klinieken bevorderen en inzichtelijk maken voor patiënten. De kwaliteit van de aangesloten klinieken wordt gewaarborgd door het ZKN-keurmerk dat door een onafhankelijk certificeringsinstituut wordt toegekend.

Spataderkeurmerk
Aan de Pellegrinus Kliniek is het Spataderkeurmerk 2012 toegekend. Dit nieuwe keurmerk is een initiatief van De Hart & Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening. Het wordt toegekend aan ziekenhuizen en behandelcentra die voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Erasmus MC, Rotterdam
De Pellegrinus Kliniek werkt nauw samen met de afdeling Flebologie/Dermatologie van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. In voorkomende gevallen melden wij patiënten daar aan voor onderzoek en eventuele behandeling. Onze artsen staan onder toezicht van het Erasmus MC en houden daar ook de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied bij.

medi Nederland BV, Breda
Voor de behandeling van spataderen werkt de Pellegrinus Kliniek met medische verbandkousen van medi, wereldmarktleider op dit gebied.

Oldekamp Medisch, Spijkenisse
Het aanmeten van medische elastische kousen (steunkous) gebeurt door gecertificeerde bandagisten van Oldekamp Medisch.

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met:

UNIT 070, Rijswijk
Advies, regie en uitvoering van communicatieprojecten

Skochi Communication Design, Utrecht
Grafisch ontwerp

idea visual, Zwolle
Webdevelopment

 

.

 
Spataderkeurmerk