Voor het behandelen van spataderen heeft de Pellegrinus Kliniek de modernste methoden in huis. 

We vernieuwen onze kennis doorlopend aan de hand van medische ontwikkelingen. Ook evalueren we regelmatig onze werkwijze. Daarbij bent u als patiƫnt altijd het uitgangspunt. Bij uw eerste afspraak onderzoeken wij uw klachten, stellen wij een diagnose en doen wij meteen een voorstel voor behandeling. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Werkwijze

Onze aanpak is efficiënt en persoonlijk. Vanaf uw eerste bezoek heeft u contact met de eigen assistente van uw arts.

Zij begeleidt u voor, tijdens en na uw behandeling. Voor alle medische en praktische vragen is zij uw vaste aanspreekpunt.

Uw eerste afspraak: onderzoek, diagnose en behandelplan

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een Duplex onderzoek. Hiermee bekijken we uw bloedcirculatie en sporen we verstoppingen of vernauwingen in uw aderen op. Aan de hand van uw klachten en de resultaten van het onderzoek bepalen we de diagnose.

We stellen ook meteen een behandelplan voor, dat we uitgebreid met u bespreken. Zo krijgt u een goed beeld van de behandelmogelijkheden en alles wat bij de behandeling komt kijken.

Samenwerking met Erasmus MC

De Pellegrinus Kliniek werkt nauw samen met de afdeling Flebologie (voor spataderen) van het Erasmus MC in Rotterdam. Zo bewaakt het Erasmus MC de kwaliteit van onze zorg en volgen onze artsen daar regelmatig nascholing in nieuwe technieken en inzichten.

Bij zeer complexe problemen kunnen wij patiënten rechtstreeks aanmelden op het flebologisch spreekuur van het Erasmus MC. Dat voorkomt lange wachttijden. Op de tijden dat de Pellegrinus Kliniek gesloten is, kunt u daar terecht voor spoedeisende hulp.