Huidaandoeningen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom beschikt de Pellegrinus Kliniek over verschillende behandelmogelijkheden voor uiteenlopende huidaandoeningen (zie hiernaast).

De keuze voor een methode is afhankelijk van de aard en ernst van de aandoening en de wensen van de patiƫnt. Vaak krijgt u al bij de eerste afspraak te horen welke behandelingen in uw geval mogelijk zijn.

Werkwijze

Onze aanpak is efficiënt en persoonlijk. Vanaf uw eerste bezoek heeft u contact met de eigen assistente van uw arts. Zij begeleidt u voor, tijdens en na uw behandeling.

Voor alle medische en praktische vragen is zij uw vaste aanspreekpunt.

Uw eerste afspraak: onderzoek, diagnose en behandelplan

Tijdens uw eerste bezoek inventariseren we uw klachten en onderzoeken we de huid. U krijgt meteen een diagnose of (ingeval er laboratoriumonderzoek nodig is) een voorlopige diagnose.

Om u een goed beeld te geven van de behandelmogelijkheden en alles wat bij een behandeling komt kijken, bespreken we meteen een mogelijk behandelplan.

Samenwerking met Erasmus MC

De Pellegrinus Kliniek werkt nauw samen met de afdeling Dermatologie (voor huidziekten) van het Erasmus MC in Rotterdam. Zo bewaakt het Erasmus MC de kwaliteit van onze zorg en volgen onze artsen daar regelmatig nascholing in nieuwe technieken en inzichten.

Bij zeer complexe problemen kunnen wij patiënten aanmelden op het dermatologisch spreekuur van het Erasmus MC. Dat voorkomt lange wachttijden. Op de tijden dat de Pellegrinus Kliniek gesloten is, kunt u daar ook terecht voor spoedeisende hulp.