Snel en goed van uw spataderen of huidprobleem af?

Flebologie en dermatologie zijn de medische specialismen voor spataderen en huidaandoeningen. Specialismen waarin Pellegrinus Kliniek voorop loopt met de nieuwste behandelmethoden en een aangename, persoonlijke werkwijze.

De Pellegrinus Kliniek is een kleinschalige kliniek waar u beslist géén nummer bent. Wij zien u als iemand die graag snel en goed van pijn, ongemak of schaamte af wil. Een benadering die u terugvindt in onze werkwijze:

  • U kunt snel terecht voor een afspraak, vaak al binnen een week.
  • Bij uw eerste bezoek wordt u onderzocht en volgt in veel gevallen meteen een diagnose en behandelplan.
  • U krijgt een heldere uitleg over de behandelmogelijkheden, het verloop van de behandeling en eventuele kosten (bijna al onze behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering; houd wel rekening met het eigen risico).
  • U krijgt gedurende uw behandeltraject een vast aanspreekpunt: de eigen assistente van uw arts.

Neem even de tijd om de informatie op deze website door te nemen. U krijgt dan een goed beeld van wat onze kliniek te bieden heeft: optimale zorg en persoonlijke aandacht in een aantrekkelijke omgeving waar u zich snel op uw gemak voelt. En géén wachttijden!

Heeft u na het doornemen van de informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4493311. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@pellegrinus.nl of maak meteen een afspraak en ervaar zelf hoe aangenaam de Pellegrinus Kliniek werkt. U vindt ons in het Medisch Centrum Schiedam-Rijnmond aan de Laan van Bol’es 3 in Schiedam (goed bereikbaar en gratis parkeren).

 

 

.

 
Spataderkeurmerk